Szórakozás

Először szólalt meg a botrány óta Vágó István

Váratlanul érte a TV2 döntése, egy újabb felkérésben bízott. Nem akar még nyugdíjba menni, de a televíziózást lehet, abbahagyja.

Mint arról korábban beszámoltunk, szerződést bontott a műsorvezetőt képviselő produkciós iroda és a TV2. A döntést a csatorna jövőbeni műsorpolitikájával indokolta. Vágó akkor azt állította, tudta nélkül szakította vele a TV2, újságíróktól értesült arról, hogy már nincs szerződése.

A kvízmester azóta az esettel kapcsolatban senkinek nem nyilatkozott, a Nők Lapja Caféval azonban most kivételt tett. Megerősítette, meglepetésként érte, hogy hirtelen megköszönték a munkáját. Nem érzi úgy, hogy kiöregedett volna a televíziózásból, hiszen, mint mondta, más országokban rengeteg hozzá hasonló korú, tapasztalattal és tudással rendelkező emberek vannak még képernyőn.

Vágó elmondta, nincs szándékában nyugdíjba menni, sem otthon ülni, de hogy pontosan hogyan folytatódik majd az élete, még nem tudja biztosan.

A népszerű műsorvezető nemrég megjelent „Kinyitom a számat!” című könyvéről is mesélt. A könyv már megjelenése előtt nagy vihart kavart. Vágó például nyíltan mesélt kábítószeres élményeiről. A televíziós szerint a könnyű drogok semmilyen káros hatással nincsenek a szervezetre, éppen ezért akár legalizálni is lehetne. Véleménye szerint az alkohol nagyobb veszélyt jelent az egészségre nézve.

Vágó Bárdos András beszélgetőtársaként szerepel végig a műben, és magán-, illetve szakmai életének olyan részleteiről mesél, amelyekről eddig még soha sehol.

A kvízmester azt mondja, most, hogy végre kibeszélte magából a dolgokat, megkönnyebbült, nem érez már lelkiismeret-furdalást, nincs benne düh vagy fájdalom. Ugyanakkor tart attól, hogy sokan támadják majd véleménye miatt. A botránykönyvben számtalan, ma is reflektorfényben élő szereplőről rántja le a leplet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Exkluzív Vágó István: „Csak szomorúságot érzek” (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik