Szórakozás

Vágó: fájni fog, de nem bánom

Az ország egyik legismertebb, leghitelesebb televíziósa kollégájának, Bárdos Andrásnak beszélt mindenről, amiről eddig csak a legszűkebb környezete tudott.

Vágó István nem hallgat tovább. Televízió, közélet, hit, barátságok, árulások, botrányok, sikerek és bukások kendőzetlenül. Egy értelmiségi kalandjai a szocialista és a kapitalista show-businessben – erről szól a „Kinyitom a számat!”.

A könyv már megjelenése előtt nagy vihart kavart. Vágó Bárdos András beszélgetőtársaként szerepel végig a műben, és magán-, illetve szakmai életének olyan részleteiről mesél, amelyekről eddig még soha sehol.

A könyv különlegességét a két televíziós beszélgetései, Bárdos gondolatainak és Vágó történeteinek párhuzamos sztorija adja.

Vágó azt mondja, most, hogy végre kibeszélte magából a dolgokat, megkönnyebbült, nem érez már lelkiismeret-furdalást, nincs benne düh vagy fájdalom. Ugyanakkor tart attól, hogy sokan támadják majd véleménye miatt. A botránykönyvben számtalan, ma is reflektorfényben élő szereplőről rántja le a leplet.

„Rossz lesz, ezt már most tudom. De azt az ígéretet tettem Andrásnak, hogy minden olyan témában, amelyről faggat, én őszinte leszek. Válaszolok akkor is, ha ezzel magamnak ártok, és nem titkolózom akkor sem, ha másokról kell sommás véleményt megfogalmaznom. Sőt, Bárdosra is fröccsen rendesen. Ha belementem, már nem köthettem kompromisszumot. Inkább legyen a könyv megosztó, mint hazug” – nyilatkozta a kvízmester.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik