Szórakozás

Szíj Melinda háttal énekel a zsűrinek?

Az énekesnő elvesztette bizalmát a szakmabeliekkel szemben.

Ne győzzön Szíj Melinda!- ezt mondta korábban Mester Tamás a Megasztár egyik zsűritagja, aki szerint Melinda tehetséges, de nem olyan személyiség, aki elbírná, ezt a terhet.

A zsűritag szavaira Szíj Melinda a TV2 Mokka című műsorában reagált. A győri asszony megerősítette azt, amit már korábban is többször elmondott, tiszta szívvel tud félre állni az útból.

A magysr Susan Boyle-ként emlegetett énekes elmondta, nem érti a zsűritagot, egyszer azt mondták, legyen önbizalma, most pedig ilyen nyilatkozattal el is veszik azt. Kijelentette: amíg a nézők bizalmát élvezi, marad.

A soron következő döntőről szólva elárulta: nehéz lesz pénteken úgy fellépnie, hogy a szakma támogatását már nem érezheti maga mögött, bevallotta: az is megfogalmazódott benne, hogy a zsűrinek háttal állva fog énekelni.

Mester Tamást megdöbbentette a Megasztár tehetségének nyilatkozata. Telefonon cáfolta, hogy Melinda elvesztette volna a bizalmukat., de azt elismerte, véleménye szerint nem a 42 éves versenyzőnek kellene megnyernie az Év Hangja címet. A fiatalabb versenyzők ugyanis amellett hogy jobbak, magukban hordozzák a fejlődés lehetőségét is, Melinda viszont már mindent megmutatott, amit tud – mondta az ítész.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mester Tamás: “Nem értem Szíj Melindát!” (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik