Szórakozás

Külsejének köszönheti sikerét Szíj Melinda és Király L. Norbi?

Annak ellenére, hogy egyikük sem kifejezetten sztáralkat, a nézők odavannak értük.

A magyar Joe Cocker-ként is emlegetett Király L. Norbertet először döbbent ámulat fogadta az X-Faktor első meghallgatásán. A 22 éves fiú Joe Cocker You Can Leave Your Hat On című slágerét adta elő, és bár groteszk tánca láttán először sokan nevetésben törtek ki, elképesztő hangja hallatán hamar abbamaradt a gúnyolódás. A titkárfiút az adás óta dicséretekkel halmozzák el ismerősök és ismeretlenek, a nézők pedig hétről hétre tovább juttatják a gumiarcú énekest.

A magyar Susan Boyle-ként híressé vált Szíj Melindát már több támadás is érte külseje miatt. A Megasztár versenyzője sokak szerint nem színpadra való, és támadó, mocskolódó levelekkel akarták rábírni, hogy önként távozzon a tehetségkutatóból, Melinda azonban állja a sarat, és nem törődik a negatív véleményekkel, ehelyett inkább péntekenként a legjobb formáját igyekszik hozni.

A két közönségkedvenc tehát annak ellenére is egyre népszerűbb, hogy nem rendelkezik a világsztárokhoz hasonló adottságokkal. Bár korábban a pszichológusok azt állították, hogy elsősorban a szép, mutatós nőkkel és férfiakkal azonosul könnyebben az ember, most úgy tűnik, ez a teória is megdőlni látszik. Lehet, hogy Liptai Claudiának és Geszti Péternek lesz igaza. A csinos műsorvezető ugyanis korábban úgy fogalmazott: Melinda példája egyszerű emberek tízezreinek adhat reményt, hogy igenis meg lehet valósítani az álmainkat túl a negyvenen, váláson, két kamaszgyerek mellett is. Geszti szerint pedig Norbi kevésbé szép férfiak millióinak adta vissza a reményt azzal, hogy helyes pofi és izmos test nélkül is sikereket ér el a lányoknál.

AJÁNLOTT LINKEK:

Miben rejlik Melinda és Norbi népszerűsége?

(Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik