Szórakozás

A nézők szavazták vissza Stohlt a ValóVilágba

Egy közvélemény-kutatásra hivatkozva döntött az RTL Klub arról, hogy visszaveszi a színészt műsorvezetőnek.

Hosszas találgatás után szombat este kiderült, hogy Sebestyén Balázs mellett Stohl András és Lilu lesznek a ValóVilág4 házigazdái. Buci és Balázs felváltva vezetik majd a show-kat Lilu oldalán.

Stohl a Manhatten együttes „Rossz vagyok, de használható” című dalával nyitotta stílusosan a műsort.

Stohl alkalmazása az RTL Klub számára sem volt sokáig egyértelmű: „Nagyon sokat gondolkodtunk rajta, hogy mit tegyünk. Végül egy közvélemény-kutatás döntött. Azt a kérdést szegeztük az embereknek, hogy mit szólnának, ha Stohl András vezetné a VV4-et. Egyértelmű volt az eredmény” – magyarázta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A Tárki kutatásából kiderül, hogy minél valószínűbb, hogy valaki nézne egy következő valóságshow-t, annál határozottabban pártolná, hogy annak Stohl András legyen a műsorvezetője. A biztos nézők háromnegyede határozottan pártolná Stohl András műsorvezetőként való alkalmazását, és további 16%-uk is inkább az „igen” felé hajlik – tehát 88%-uk szívesen fogadná. A valószínű nézők közel háromnegyede is határozottan, vagy „inkább” szívesen látná, és – hasonlóan a biztos nézőkhöz – körükben is csak 11% a határozott ellenzők aránya.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy eljárás folyik András ellen. Ugyanúgy, mint bármely más állampolgár esetében, az ő ügyét sem befolyásolja, hogy hol dolgozik éppen. Megeshet, hogy a műsor közben letöltendő szabadságvesztésre ítélik. Ezzel is mindannyian tisztában vagyunk” – tette hozzá a programigazgató.

Stohl András hálás a csatornának a felkérésért, hogy az egyik legnagyobb produkciójukban számítanak rá. „Már csak azért is, mert a ValóVilág meghatározó állomása a televíziós pályafutásomnak. Hogy az életem tovább tudjon haladni, nagyon nagy segítség, hogy dolgozhatok. Aki eddig szeretett, remélem, hogy majd örömmel lát, aki pedig gyűlöl, talán megenyhül, ha jól végzem a munkám” – mondta el a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik