Szórakozás

Angliában koldult a román villatulajdonos

Három évre ítélték azt a román férfit Nagy Britanniában, aki a bíróságnak maga is elismerte, becsapta a brit szociális rendszert.

A 46 éves Ilie Schian álnéven, Neluş Gheorgheként 113 ezer font szociális segélyt zsebelt be csak a munkaügyi és nyugdíjhivataltól, miközben Romániában egy luxusvilla és több luxusautó tulajdonosa – írja a manna.ro.

A férfi tíz évet élt a briteknél, 1999-ben emigrált. Ez idő alatt igényelte az összes szociális segélyt, amit csak lehetett. A brit rendőrség ez év júliusában tartóztatta le hosszas nyomozás után. A nyomozók Ilie Schiant szervezett bűnözéssel is gyanúsítják, pontosabban gyermekkereskedelemmel. A bizonyítékok szerint több mint 180 gyermeket zsákmányoltak ki a nyugati országban.

“Schian mint egy szervezett bűnbanda tagja tíz évet töltött Nagy Britanniában, és kiaknázta a brit szociális segély rendszerének gyengeségeit” – nyilatkozta egy rendőrségi vezető, Colin Carswell. Mint kiderült, a férfi Romániában kilenc hálószobás villa, egy BMW X5 és egy Audi TT típusú autó, valamint rengeteg motorbicikli tulajdonosa.

A The Independent lap szerint a brit hatóságok haza szeretnék küldeni a férfit, hogy Romániában töltse le börtönbüntetését.

AJÁNLOTT LINKEK:

Angliában koldul, Romániában villában él (manna.ro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik