Szórakozás

Zimány Linda segélyért állt sorba

Több helyről is nagyobb összegek folynak be a modell számlájára, így érthetetlen, miért kap segélyt a luxuskörülmények között élő lány.

A Blikk információi szerint április 28-tól Zimány Linda napi 1355 forintos segélyt kap. A szőke modell még a Vasárnapi Blikknek is azt nyilatkozta, hogy nincs munkája, és ezért igényelte az álláskeresési járadékot, a lap azonban kiderítette, bizony rengeteg munkája és felkérése van.

A két év alatt 570 millió forintot összepókerező Kaló Dénes barátnője reklámarca egy hajhosszabítást végző szalonnak, egy fogfehérítő cégnek, saját ruhakollekciót készít a Sugarbird divatmárkának, és fotósorozat készült róla a Playboy májusi számában. Korábbi nyilatkozataiból tudni, hogy naponta jár fodrászhoz, ajkait hyaluronsavas injekcióval töltette fel, a hatalmas gardróbjában lapuló ruha- és cipőgyűjteménye mellett méregdrága karórával és táskákkal szaladgál. A modell Twitter-oldala szerint imád az ország legdrágább éttermében enni, a legfelkapottabb szórakozóhelyek VIP-termében bulizni és ötcsillagos szállodákban pihenni.

Mindezek tükrében érthetetlen, hogyan jogosult Linda a munkanélküli-segélyre, hogyan állíthatja azt, hogy nincs munkája és luxuséletét mindössze napi 1355 forintból tartja fenn.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik