Szórakozás

ValóVilág 4: Stohl újra a képernyőn

Sebestyén Balázs helyett óriási meglepetésre Stohl András köszöntötte a nézőket.

Hónapokkal ezelőtt már napvilágot láttak olyan hírek, miszerint a hat év után újrainduló valóságshow egyik műsorvezetője a május elején ittas és drogos állapotban súlyos autóbalesetet okozott színész lesz. A csatorna és Stohl András is cáfolta a pletykákat, sőt hetekkel ezelőtt az RTL Klub többször is utalt rá, hogy jól bevált, népszerű arcukkal, Sebestyén Balázzsal képzelik el a ValóVilág negyedik szériáját.

Ezért is okozott óriási meglepetést, mikor szombat este, a műsor stúdiójában Lilu mellett Stohl Buci köszöntötte a nézőket. A színész egy dallal is készült nagy visszatérésére, a Manhattan “Rossz vagyok, de használható” című számával debütált a valóságshow első élő műsorában.

Sebestyén Balázs egyébként szintén műsorvezetői feladatokat lát majd el, hétfőtől Liluval együtt vezénylik le a beszavazó-show-kat.

A villába elsőként hazai celebek költöztek: Bea asszony, Győzike, Tóth Gabi, Benkő Dániel és Laci betyár tesztelik 4 napon át a villát, pár nap múlva pedig csatlakozik hozzájuk Voksán Virág is.

Szombat este az is eldőlt, hogy az „Okostojások” kategóriából a 32 esztendős Alekosz került ki győztesként, így a zenészként és biztonsági őrként dolgozó férfi a nézői szavazatoknak köszönhetően már biztos villalakó.

AJÁNLOTT LINKEK:

A ValóVilág honlapja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik