Szórakozás

Börtönbe vonul Wesley Snipes

Meg kell kezdenie börtönbüntetésének letöltését Wesley Snipes amerikai színésznek.

A Pusztító és a Penge-trilógia sztárját három éves börtönbüntetésre ítélték adóügyek miatt. William Terrell Hodges bíró elutasította a színész ügyvédeinek kérelmét, hogy vizsgálják felül a korábbi ítéletet, és írjanak ki új tárgyalást Wesley Snipes ügyében. A 48 éves amerikai filmsztárt 2008 áprilisban találták bűnösnek, miután 1999 és 2004 között nem vallott be 37 millió dollár bevételt. Snipes fellebbezett, és óvadék ellenében mindeddig szabadlábon maradhatott.

A bíró pénteki indoklása szerint a vádlottnak tisztességes eljárásban és ítéletben volt része. A színész három évnél is többet kaphatott volna, de a súlyosabb minősítés alá eső csalás és összeesküvés vádjai alól felmentették. “Itt az idő, hogy végrehajtsák az ítéletet” – közölte Hodges.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol adja fel magát a hatóságoknak Wesley Snipes, aki jelenleg Atlantában filmet forgat. Ügyvédje, Daniel Meachum közölte, fellebbezni fog a legfelsőbb bíróságnál, és hozzátette, hogy a színész “hihetetlenül nyugodtan” fogadta a döntésről szóló hírt. “Nem volt dühös, vagy elkeseredett” – mondta a jogász.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik