Szórakozás

Borzalmas állapotban menekült a lakásból Damu barátnője

Széttépett ruhában, zokogva kért segítséget a szomszédoktól.

Mint arról korábban beszámoltunk, erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség csütörtök este Damu Roland sorozatszínészt. A BRFK hivatalos tájékoztatása szerint a férfi 2010. november 17-én 20 óra körül felment az angyalföldi lakására a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált. Ezután a férfi fenyegette és kérdőre vonta, majd elengedte a sértettet, aki taxival hazament. Otthonról értesítette egy barátját, aki kihívta a mentőket. A 28 éves nőt a mentők kórházba szállították, hogy sérüléseit ellássák. A nő a kórházból értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett a volt barátja ellen.

A Bors című napilap értesülései szerint Damu barátnője, Tímea – akivel egyébként két éve voltak együtt, és nyáron már az esküvőt tervezték – széttépett ruhában, zilált külsővel menekült a lakásból, miközben folyamatosan segítségért kiabált. Végül a lakópark portájánál sikerült taxit hívnia, és hazament.

A lapnak nyilatkozó egyik szomszéd megerősítette, hogy a sorozatszínészt bilincsben vitték el a lakásból. Az ingatlant egyébként pár napja bérelte, 2 nappal ezelőtt költözött be.

A botrányos eset után a TV2 azonnal kirúgta Damut: a sorozatból és a televíziótól is távoznia kell. A Story Online megkeresésére Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere elmondta, megdöbbenéssel értesültek a rendőrségi eljárásról, és mivel a színész már nem először keveredik hasonló szituációba, úgy döntöttek, Damunak nincs többé helye a csatornánál.

Damu Roland legutóbb egyik kolleganőjét pofozta meg egy céges bulin; akkor a TV2 adott még egy esélyt a színésznek.

AJÁNLOTT LINKEK:

Timi széttépett ruhában menekült Damu lakásából (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik