Közélet

Nemi erőszak miatt őrizetbe vették Damu Rolandot

A színész vallomásában azt mondta: ártatlan; poligráfos vizsgálatot kért. A TV2-től kirúgták.

Erőszakos közösülés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség csütörtök este Damu Roland sorozatszínészt – erősítették meg az MTI információját a gyanúsított ügyvédei, Papp Gábor és Szigethy György.

A védők az MTI érdeklődésére elmondták: ügyfelük panasszal élt a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen. Damu Roland részletes vallomásában “egyértelművé tette”, hogy ártatlan, továbbá poligráfos vizsgálatot kért, hogy bizonyítsa igazát – mondták.

A rendőrség az MTI érdeklődésére a délutáni órákban még azt közölte, hogy súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítottak elő egy 36 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgatnak ki.

A BRFK hivatalos tájékoztatása szerint a férfi 2010. november 17-én 20 óra körül felment az angyalföldi lakására a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált. Ezután a férfi fenyegette és kérdőre vonta, majd elengedte a sértettet, aki taxival hazament. Otthonról értesítette egy barátját, aki kihívta a mentőket.

A 28 éves nőt a mentők kórházba szállították, hogy sérüléseit ellássák. A nő a kórházból értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett a volt barátja ellen.

Az ügyben a további eljárást a XIII. kerületi rendőrkapitányság folytatja le.

A Jóban Rosszban sztárját a botrány miatt a TV2 csütörtökön azonnal kirúgta: a sorozatból és a televíziótól is távoznia kell – írja a Velvet.

AJÁNLOTT LINK:

Kirúgta a TV2 Damu Rolandot az újabb balhé miatt (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik