Szórakozás

VV4: íme az elkészült luxusbörtön

A Fókusz műsorában mutatták be először, milyen extrém körülmények közé költöznek a negyedik ValóVilág szereplői.

A Villa alapjait szeptember 13-án rakták le. Azóta 35 munkás dolgozott az építkezésen szinte éjjel-nappal, hogy a nagy beköltözőshow-ra minden elkészüljön. Nem csupán a falakra kerültek élénk színek, a bútorzat is fiatalos színekben pompázik. Van bent hinta is és kutya formájú szék.

A Villa lakott része 190 négyzetméter. A hálóban csak 10 ágy van, holott 14-en költöznek a Villába. Hogy ki hol alszik majd, azt a villalakóknak saját maguknak kell kiharcolniuk. A belső udvar 100 négyzetméter. Van medence, jakuzzi és szauna, sőt duzzogószoba és mosókonyha is. A luxusbörtönben összesen 24 távirányítású belső kamera pásztázza majd a lakók mindennapjait. Az épületnek egyetlen pontján sem maradhat semmi titokban.

A Villa első lakói néhány napig hírességek lesznek, akik erre az időre minden mozdulatukat bevállalják majd a nyilvánosság előtt. Az elit kommandó – Benkő Dániel, Gáspár Győző, Bea asszony, Voksán Virág, Tóth Gabi és Laci betyár – mindent kipróbál, mire az első igazi versenyzők megérkeznek majd.

Az újdonságok sora szinte felsorolhatatlan, de az egyik legfontosabb, hogy a nézők beleszólhatnak például a villalakók programjaiba, sőt, javaslatot tehetnek arra is, hogy az egyes szabályszegésekért milyen büntetés járjon.

AJÁNLOTT LINKEK:

A titkok és meglepetések villája (RTL Klub)
VV4: Kukkantson be a luxusbörtönbe! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik