Élet-Stílus

Szij Melinda végre önmagára talált!

November 12-én a Megasztár színpadára maga Audrey Hepburn lépett Szij Melinda személyében. A zsűri legnagyobb örömére Melinda végre megtalálta stílusát.

A TV2 Megasztár műsorában Szíj Melinda okozta talán a legnagyobb meglepetést. Az Álom luxuskivitelben című klasszikus legszebb betétdalát, az Audrey Hepburn által világhírűvé lett Moon River-t adta elő. Noha úgy tűnt, Melindának ismét gondjai adódnak a ritmussal, az első néhány bizonytalan taktus után gyönyörűen énekelte el a lírai számot. A zsűri véleménye szerint most a külseje és a ruhája is harmóniában volt az egyéniségével. Friderikusz Sándor több alkalommal is megjegyezte, hogy Melindának ideje lenne elhinnie, hogy szép és tehetséges!

A fantasztikus összeállítást Kerényi Virág tervezőnő álmodta meg. A fekete estélyi, a csillámló hajdísz, az elegáns kesztyű bár Melinda egyszerűségét magába zárva, de mégis nőies és sugárzó megjelenést adott a visszahúzódó énekesnőnek, aki talán a Megasztár történetében most először ragyogott teljes fényében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik