Szórakozás

Victoria Beckham magasról tesz mások véleményére

A manapság már elsősorban divattervezőként számon tartott világsztár kijelentette, egyáltalán nem bánja, ha az emberek szánalmasnak tartják.

Victoria Beckham – aki a Spice Girls felbomlása után a mikrofont divattervezésre és anyaságra cserélte – közölte, teljesen hidegen hagyja, ha megszólják az utcán a kinézete miatt.

„Amikor utazom, a reptéren olyan ruhákban vagyok, amikben dolgozni tudok, amikor leszálltam. Amúgy én is farmerben, pólóban és flip-flopban járok. Minél régebben él valaki a figyelem középpontjában, annál kevésbé érdekli. Nem érdekel, ha valaki azt mondja: itt van Victoria lapos cipőben. Mindig szánalmasan nézek ki az ilyen képeken, de ez így jó” – nyilatkozta a híresség a brit Cosmopolitan című újságnak.

Bár Victoria egyáltalán nem törődik azzal, hogy hogyan néz ki, fiai, Brooklyn, Romeo és Cruz már annál inkább.

„Cruz imádja beállítani tüskésre a haját. Egyszer megpróbáltuk egészen rövidre nyírni, de közölte: nem, taréjt akarok Halloweenre. Romeo odavan a ruhákért, most éppen az ing és a nyakkendő a kedvenc. Brooklyn az egyetlen, aki nem nagyon foglalkozik az ilyesmivel” – árulta el az egykori Posh Spice.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik