Élet-Stílus

Victoria Beckham tökéletes modellje a Marie Claire címlapján, saját maga!

Aki kételkedne abban, hogy Victoria Beckham ruhái Victoria Beckhamnek állnak a legjobban, most megmutatja az amerikai Marie Claire, hogy téved!

A novemberi szám címlapján és az ehhez tartozó divatanyagban Victoriát a saját kollekciójának darabjaiban láthatjuk mint modellt és tervezőt egyaránt.

A divatipar kezdetben zárva tartotta előtte kapuit, de mostanra akkora rést ütött rajta az egykori Posh Spice, hogy azon átbújva az amerikai Marie Claire novemberi számában címlapra is került. De nem mint focistafeleség, hanem mint divattervező, aki saját testén promotálja elképesztően elegáns és stílusos ruhakreációit.

Az anyag különlegessége Mrs. Beckham tökéletes alakja mellett a nem mindennapi luxuskörnyezet, amiben megvalósították a fotósorozatot. Ez annyira jól sikerült, hogy a lap egyből két címlapot is készített az editoriálhoz, amiken szintén Beckhamné látható igazán vonzó és szexis dívaként. A fotókat a híres divatfotós, Ruven Afanador egy hatalmas villa udvarán követte el. A képsorozat a klasszikus hollywoodi filmek hangulatát idézi, ahol a főhősnő magánhelikopteren érkezik, gyönyörű szobrok mellett elszalad, majd a kastélyparkolóban álló luxusautójához érkezik, amin sietve elhajt.

A ruhákat és enteriőrt Alison Edmond stylistnak köszönhetjük. A ruhák ötletes szabásvonallal, egyszerű színekben, motívumok nélkül, de kiegészítőkben gazdagon jöttek a világra. Izgalmasan szexisek és légiesen nőiesek. A karcsúsított, néhol aszimmetrikus ballonok alól kivillanó csipke-, és szatén forrónadrágok visszatérő, roppant érzéki elemként jelennek meg a kreációban.

Victoria munkássága végre elérte azt a szintet, ahonnét már nehéz visszaesni az anorexiás focistafeleség pejoratív szerepkörébe. Viszont a bulvárszerepléseknek köszönhetően kétségtelenül ikonná vált, amit most előnyére kovácsolhat a tervezőnő. Igen, tervezőnő! Szokjunk hozzá a gondolathoz, hogy Victoria Beckhamet mára divattervezőként jegyzik a szakmában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik