Szórakozás

Dopeman tetoválószalonnal segítené Farkas Pétert a börtönben

Az olimpiai bajnok birkózó barátai szerint nagyon rossz egészségi állapotban van.

Farkas Péter 2007-ben 7 év börtönt kapott kábítószer-termesztésért, de 2009-ben az ítélethirdetés előtt elszökött a bíróságról, egy évig bujkált, majd Andorrában fogták el.

Barátai szerint méltatlanul bánnak a sportolóval, nehezen viseli a börtönt, és rossz egészségi állapotban is van. Ezért most úgy döntöttek, anyagilag is támogatják az olimpiai bajnok birkózót, például úgy, hogy egy tetoválószalon bevételéből adnak Farkasnak is.

A hétfő reggeli Mokkában Dopeman bevallotta: az ő unokatestvére működteti a szalont, és ő kereste meg, hogy segítsen promotálni az ügyet. Ennek a szalonnak a bevételéből küldenek Farkasnak csomagot, valamint ebből támogatják a családját.

Dopeman úgy látja: sporteredményei alapján Farkas Péter mindenképpen az ország egyik büszkesége, és az embereknek külön kellene választaniuk korábbi sikereit a drogügyeitől.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd elmondta, van törvényes lehetőség arra, hogy valamilyen módon támogatni lehessen a börtönben lévő sportolót, mint ahogy akár arra is, hogy üzletrészt kapjon a társaságban, ezt ugyanis semmilyen jogszabály nem tiltja. Dopeman azonban cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint Farkas az említett szalonnak a tulajdonostársa is lenne.

AJÁNLOTT LINKEK:

Dopeman áll Farkas Péter támogatása mögött? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik