Szórakozás

Dopeman: egy állat vagyok

Pityinger László évekig Ozzy-szerű ködben élt és a csoportos orgiáktól kezdve a más feleségének elszeretéséig mindenben volt része.

– Én nem járok magánemberként szórakozni, hiszen azt sem tudom, mikor vagyok magánember, de szerintem soha, mert 24 órában vagyok önmagam képviseletére kényszerítve – mondta el Dopeman a NapiászOnline-nak a Club 13 nevű szórakozóhely megnyitóján.

– Többnyire akkor megyek el szórakozni, ha valami dolgom van ott, de a szórakozási szokásaim általában a nem túl visszafogott intelligenciával kezdődnek, az elején cizellált vagyok, a végén már inkább állatias.

Dopeman elmondása szerint bármikor képes túlélőként elmenni szórakozni úgy, hogy egy fillért sem költ: a rajongók meghívják, leadják a kabátját a ruhatárba.

– Bármikor képes vagyok úgy elmenni szórakozni, hogy egy forintot sem költök, túlélőmódra mulatok – mesélte a repper, aki VIP-bejáratokon közlekedik és végigissza az estét fizetés nélkül. – Régen meghívtam a nőket italra, de utána már ők hívtak meg, vigyáztak a kabátomra, tehát így mulattam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik