Szórakozás

Brad Pitt holtan terül el Jolie filmjében

A világhírű színész nem csak fotóz, statisztaként is helyt áll.

Az Origo nevű hírportál egyik informátora statisztaként vett részt Angelina Jolie készülő filmjének forgatásán Kiskunlacházán, melynek során olyan közelről sikerült megfigyelni Brad Pittet, mint még eddig talán soha senkinek.

Míg Angelina Jolie Esztergomban vette fel bosnyák szerelmesfilmjének legújabb jeleneteit, addig kedvese, Brad Pitt egy második stábbal Kiskunlacházán forgatott. Sokszor láthattuk már, amint a sztárpár férfi tagja szinte minden egyes pillanatot igyekszik megörökíteni szerelméről fényképezőgépével, de azt nem tudtuk, hogy Jolie más szerepet is szánt első önálló rendezésű filmjében gyermekei apjának; Pitt ugyanis statisztaként bukkan fel az egyik jelenetben.

A sármos színész koszosra sminkelt arccal menekül a díszletként szolgáló konténerek között, az egyik ablakból azonban lelövik, és végül holtan terül el a csatamezőn – számolt be a hírportál informátora, aki maga is részt vett a forgatáson, és mint elmondta, Pitt nagyon szimpatikus, a vártnál egy kicsit alacsonyabb, és rengeteget dohányzik.

A rajongóknak ezúttal nem sikerült közel férkőzniük a világhírű színészhez, ugyanis Brad Pitt a jelenetek végeztével azonnal hazarobogott a motorján.

Angelina Jolie egyébként november 17-én kezdi meg a forgatást Boszniában, ahol öt napot fognak eltölteni a stábbal. A színésznő már el is utazott Magyarországról, kedvese, Brad Pitt azonban Budapesten maradt a gyerekekkel.

AJÁNLOTT LINKEK:

Brad Pitt statisztát játszott Kiskunlacházán [origo]

Ajánlott videó

Olvasói sztorik