Szórakozás

Angelina Jolie és Brad Pitt testközelben

Az eddigi legjobb felvételeket mutatta be a sztárpárról hétfői adásában a Fókusz.

A stáb a hétvégén mindenhol ott volt, ahol az Oscar-díjas színésznő forgatott.

Jolie hétvégén Turán, a Schossberger kastélyban vette fel készülő filmjének téli jeleneteit, ezért a műhó szinte mindent beborított, a harckocsik pedig egymás után sorakoztak, hogy bekerülhessenek a produkcióba. És míg Jolie határozott utasításokat osztogatott szereplőinek, addig Brad Pitt szinte minden egyes pillanatot megörökített szerelméről fényképezőgépével.

Hétfőn már Budapesten, a József Attila lakótelepen kapták lencsevégre a hollywoodi párost. Jolie autógrammot osztogatott a szerencsésebb rajongóknak, fotózkodott és beszélgetett is velük néhány percet. A tízéves gyerkőcöket maga a világhírű színésznő engedte a kordonon belülre. A sztárral kapcsolatban mindenki egyetért abban, hogy hihetetlenül kedves, közvetlen és gyerekcentrikus.

Mint arról korábban beszámoltunk, Jeremy Irons, Angelina Jolie és Brad Pitt után John Cusack és Edward Norton is a fővárosba érkezett. Norton első útja Pitték budai villájához vezetett, ugyanis a két színész az HBO-nak készítene közösen egy minisorozatot. Cusack pedig a jövő héttől kezdi el A holló című film forgatásait hazánkban.

AJÁNLOTT LINK:

Jolie közel engedte magához a rajongókat (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik