Szórakozás

Bajor Imre: negyven éve dolgozom megállás nélkül

A Heti Hetes sztárját kimerültsége és a mértéktelen alkoholfogyasztás küldte kényszerpihenőre, de azt mondja, most már túl van a nehezén.

Bajor a hitelek nemfizetése miatt már elvesztette felesége házát, és ha napokon belül nem akad vevő az étteremre, azt az APEH veszi el.

– Amíg gyógyszereket szedek, esélyem sincs a visszatérésre, mert séta közben is képes vagyok elaludni – mesél állapotáról a színész. – De szerencsére ez a kúra heteken belül befejeződik, és újra bevethető leszek. Már fogytam öt kilót, amitől remekül érzem magam. Nagyon megijedtem, amikor azt érzetem, hogy összeomlik a szervezetem, de ha jobban belegondolok még így is szerencsés vagyok. Negyven éve dolgozom megállás nélkül, el kell fogadnom, hogy nem lehet büntetlenül túlhajtanom magam. A gondok miatt az alkoholhoz menekültem, ami megint csak rossz döntés volt, hiszen nem old meg semmit – mondja, majd hozzáteszi: jó lecke volt ez, amiből tanultam. De érzem magamban az erőt ahhoz, hogy mindent újrakezdjek. Még idén visszatérek a Heti Hetesbe és a színpadra is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik