Szórakozás

Stohl helyett ismét Balázs lett a befutó

Óriási meglepetésre Stohl András helyett Sebestyén Balázs lesz a ValóVilág 4 műsorvezetője.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Stohl András szenzációs visszatérésre készül. Több bulvárlap is tudni vélte, hogy a májusban közúti balesetet okozó színész lesz a hét év után újrainduló népszerű reality show, a ValóVilág házi gazdája.

A legfrissebb információk szerint azonban Bucinak a Reggeli és az X-Faktor után a VV4-ről is le kell mondania; Sebestyén Balázs másodszor is kiütötte őt a nyeregből.

A szombati tehetségkutató élő adásában ugyanis Ördög Nóra azon viccelődött, hogy az RTL Klub lassan SB monogramra változtathatná a nevét, miután kiderült, hogy az X-Faktor mellett a másik szuperprodukciót, a ValóVilágot is Sebestyén Balázs vezeti majd.

A népszerű fiatalember sűrű hónapok elé néz, hiszen a ValóVilág november 20-án kezdődik, és az X-Faktor is javában zajlik még akkor. Ráadásul reggelente is bizonyítania kell a Class FM Morning Show-jában.

A női műsorvezető személye egyelőre még titok, korábban Lilu neve merült fel, mint az egyik legnagyobb esélyes.

Az X-Faktor szombati adásában egyébként a NON STOP-ot és Takács Nikolast küldték a nézők párbajozni, amelyből végül a fiúcsapat került ki vesztesként, így ők búcsúztak a tehetségkutatótól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik