Szórakozás

Michael Douglasnak 3 hónapja van hátra?

A National Enquirer szerint a legendás színész, aki torokrákkal küzd, ismét elájult otthonában.

Michael Douglas szóvivője tagadja azokat az értesüléseket, hogy a színész ismét elájult az otthonában. A hírek arról szóltak, hogy a világsztár az október végi eset után újra összeesett New York-i lakásában, majd kórházba szállították. Douglas a hivatalos forrás szerint jól van, folytatja az utat a gyógyulás felé a kemoterápia és a sugárkezelés után.

A National Enquirer korábban hírül adta, hogy a színésznek sürgős orvosi ellátásra volt szüksége, miután elájult otthonában október 29-én, mialatt neje, Catherine Zeta-Jones Kínában tartózkodott. Akkor a szóvivő elmondta: „Hamar visszanyerte az eszméletét, de úgy döntött, hogy kivizsgáltatja magát. Egy sofőr elvitte az orvosához. Ijesztő pillanatok voltak, de nem akarta ezzel aggasztani Catherinet. A vizsgálatok után hazatérhetett.”

Ugyanez a bulvárlap azonban újabb összeomlásról és arról is írt, hogy a színésznek csupán hónapjai vannak hátra. Ezeket a találgatásokat Douglas szóvivője, Allen Burry „gusztustalannak” és „koholmánynak” nevezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik