Szórakozás

Michael Douglas: még számos tervem van

A Tőzsdecápák sztárja biztos benne, hogy kigyógyul súlyos betegségéből.

Michael Douglas, a Tőzsdecápák világhírű főszereplője elmondta, hogy biztos a gyógyulásában, habár a betegsége nem is jöhetett volna rosszabbkor. A világhírű színésznél idén diagnosztizáltak torokrákot, már túl van egy kemoterápián és sugárkezelést is kapott.

„Az időzítés igazán rémes, mert még annyit mindent szeretnék véghezvinni, amit most nem tehetek. De meg vagyok győződve róla, hogy legyűröm a betegséget, és egy sokkal jobb, erősebb ember leszek utána” – mondta el Douglas.

A színész boldog házasságban él második feleségével, Catherine Zeta-Jones-szal, három gyermek apja. Első fia, Cameron 31 éves, a második Dylan, aki 10, végül egyetlen lánya, Carys 7 éves.

A veterán hírességnek súlyos betegsége ellenére arra is marad energiája, hogy szerelmi tanácsokat osztogasson filmes kollegáinak. A Tőzsdecápák 2 forgatásain például azt javasolta Shia LaBeouf-nak, hogy ne randevúzzon filmbeli partnernőjével, Carey Mulligan-nel, mert soha nem jó ötlet összekeverni a munkát a magánélettel.

„Figyelmeztettem erre Shia-t. Megmondtam neki: ne udvarolj a partnernek. Bízz bennem. Bármit megtehetsz, de ezt ne” – árulta el Michael, aki Carey apját játszotta a legendás film folytatásában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik