Szórakozás

Stohl ígéri, nem lesz kíméletes

A színész azt állítja, bosszút áll azokon, akik a sárba tiporták.

Stohl András balesete óta szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, csak színpadon lehet látni. A Nemzetiben kilenc darabban szerepel, a Centrálban pedig Keith Huff Jó zsaru, rossz zsaru című darabjában Szabó Győzővel játszik együtt. A bűnügyi történet egyébként már hatalmas sikert aratott a Broadway-n, ott Hugh Jackman és Daniel Craig alakította a két főszerepet. A darab két rendőr történetéről szól, különlegessége pedig, hogy 90 percen keresztül folyamatosan a nézőkhöz beszél a két színész.

Buci szerint ezúttal egy igazán testhez álló szerepet kapott, ugyanis közte és Danny figurája között sok a hasonlóság. A rendőr többek közt ittasan, bedrogozva okoz balesetet, és az ő figuráját is ugyanolyan kettősség jellemzi, mint az őt megformáló színészét. Stohl a Kiskegyednek elmondta, a saját életében is hasonló problémákkal kell megküzdenie, mint a színpadon, rengetegszer gondol arra, hogy mi lesz a tragikus baleset után.

A Való Világ leendő műsorvezetőjének lányai szintén nehezen viselték az elmúlt időszakot, sokáig problémát jelentett a számukra az édesapjukról sorra megjelenő negatív hírek feldolgozása. Stohl már gyűjti a róla szóló írásokat, és be fogja perelni azokat, akik a sárba tiporták. Akik pedig a családját is előrángatták, azokkal nem lesz kíméletes – nyilatkozta a színész a lapnak. Buci ügyvédje tanácsára többet nem akart elárulni a magánéletéről, mint mondta, jelenleg csak egy a fontos: hogy egyben tartsa a családját.

AJÁNLOTT LINK:

“Rohadt szerencsétlenül jöttek össze a dolgok”

(Kiskegyed)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik