Szórakozás

Nem lesz következménye a királynők kirohanásának

A Miss Universe Hungary nem tervez semmiféle szankciót Serdült Orsolyával és Budai Zsuzsával szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a két szépség botrányos módon viselkedett a 2010-es Budapest-Bamako túra során. Serdült Orsolya (Miss World Hungary 2009) és Budai Zsuzsi (Miss Universe Hungary 2009) versenykategóriában indultak a futamon és útjuk során jótékonysági akció keretében adományokat gyűjtöttek. A kalandokról több tévécsatorna is beszámolt.

A Velvet.hu hívta fel rá a figyelmet, hogy a napokban kiszivárogtattak egy videofelvételt, amelyen az látszott, ahogy a lányok mit sem törődve a kamerákkal káromkodnak, és botrányos módon viselkednek. (A kisfilmet azóta már mindenhonnan eltávolították).

A Hír24 megkeresésére a Miss Universe munkatársa elmondta, nem terveznek semmiféle megtorlást a királynőkkel szemben, mert nem az idei választás győzteseiről van szó.

Arra a kérdésre, hogy mi történne, ha Dobó Ági vagy Babinyecz Tímea keveredett volna hasonló kínos szituációba, nem tudott válaszolni. Mint mondta, soha a verseny történetében nem volt még rá precedens, hogy a titulusban lévő királynő címével és koronájával összeférhetetlen módon viselkedett volna. Mindenesetre, ha előfordulna, először elbírálnák mennyire súlyos az eset, majd ezt követően döntenének a büntetésről – tette hozzá a munkatárs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik