Szórakozás

Botrányosan viselkedtek a magyar szépségek

Serdült Orsi és Budai Zsuzsi nem fogták vissza magukat a Bamakóig tartó túra során.

A 2010-es Budapest-Bamako január 16-án rajtolt Budapestről. A résztvevők között megtalálható volt a két szépségkirálynő is, Serdült Orsolya (Miss World Hungary 2009) és Budai Zsuzsi (Miss Universe Hungary 2009). Ők nem a kaland, hanem a versenykategóriában indultak és útjuk során jótékonysági akció keretében adományokat gyűjtöttek.

A futam idején több tévécsatorna is közvetítette az eseményeket, de most, 10 hónappal a kalandos túra után kiderült, hogy nem osztottak meg mindent a nézőkkel, és bizony jó pár botrányos felvétel kimaradt a riportokból.

A kínos részek azonban – mint az általában lenni szokott – kiszivárogtak, és rohamos gyorsasággal terjedtek el a világhálón. A felvételen (amit azóta már mindenhonnan töröltek) többi közt az látszott, ahogy a két szépség mit sem törődve a kamerákkal káromkodik, és botrányos módon viselkedik, amiért nem kapnak pénzt (3 milliót) a forgatásért, és amiért ilyen viszontagságos körülmények között kell eltölteniük több hetet a sivatagban. Serdült Orsolya még attól sem rettent vissza, hogy beleszellentsen az egyik mikrofonba.

Azt, hogy ki és milyen szándékkal hozta nyilvánosságra a botrányvideót, egyelőre nem tudni, mint ahogy azt sem, hogy vajon mit szólnak hozzá az érintett főszereplők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik