Szórakozás

Dundika retteg férjétől, ezért hallgat?

Majka és a modell állítólag azért nem vállalják fel kapcsolatukat, mert félnek Dundika férjétől.

Mint arról korábban beszámoltunk, Dundika és férje, Szentiványi László pár hónappal ezelőtt beadta a válókeresetet. A playmate akkor azt nyilatkozta, egy gyermek valószínűleg megmenthette volna a kapcsolatukat, de hiába próbálkoztak több éven keresztül, nem jött össze. Házasságuk pedig ezzel nem érte meg harmadik évfordulóját.

Pár napja már arról cikkeztek az újságok, hogy a playmate új párra lelt, mégpedig a műsorvezető-rapperrel, Majkával látták csókolózni a Ferihegyi reptéren. A két híresség azonban hallgat és egyáltalán nem beszél valós vagy vélt kapcsolatukról.

A Bors című napilap mai számában azt írja, hogy a pletykák szerint azért hallgatnak szerelmükről, mert félnek a modell férjének haragjától. A pécsi vállalkozó azonban a lapnak azt nyilatkozta, hogy sem volt kedvesének, sem Majkának nincs mitől tartania, egyikőjüket sem fogja bántani, ugyanis ő már az egésszel nem foglalkozik. Azt azért hozzátette: jobbat is választhatott volna magának Dundika az ózdi szájhősnél, sőt, szerinte azért nem beszéltek kapcsolatukról még nyilvánosan, mert a lány számára Majka nem vállalható.

A lap hiába próbálta megkérdezni az érintetteket, Dundika továbbra sem beszél, Majka pedig elérhetetlen volt.

AJÁNLOTT LINK:

Dundika férje: ne hazudjatok tovább! (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik