Szórakozás

Megviselte a szakítás Dundikát

A szexi nyuszilány 46 kilóra fogyott a válást követően.

Dundika azt mondta nagyon megviselte férjével való szakítása.

– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű volt számomra az elmúlt időszak. Iszonyatosan nehéz volt meghozni ezt a döntést nekem és Lacinak is. Sokat tipródtunk, hiszen még­iscsak egy házasságnak lett vége – mondta a Blikknek Dundika, aki azt is bevallotta, a mai napig nagyon szereti Lacit.

– Ő jó ember, mondhatnám, hogy tökéletes, de valószínűleg túlságosan fiatalon kerültünk össze. Mindössze 19 éves voltam, amikor megismerkedtünk, és pár év múlva házasság lett a vége. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, nem is vagyok biztos abban, hogy találok még egy olyan férfit, mint ő. Persze többször is felmerült, hogy nem kellene felrúgnunk ezt a házasságot, de mindketten beláttuk, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni – magyarázta a Blikknek Dundika.

– Nem tudatos volt ez a fogyás, nem fogyókúráztam, egyszerűen csak nem ettem annyit, mint korábban – magyarázta a szépség elgondolkodva. – És valószínűleg az idegeskedés is közrejátszott a súlyveszteségben. Korábban 49 kiló voltam, most 46-ot mutat a mérleg – tette hozzá Dundika, aki egyelőre rá se tud nézni másik férfira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik