Szórakozás

Keleti Györgyit egy gazdag üzletember kényezteti

A modellt nagyon megviselték az elmúlt hónapok botrányai, de a tehetős férfi mindent megtesz annak érdekében, hogy a lányt újra boldognak lássa.

A Bors című napilap információi szerint Keleti Györgyi egy neves, fiatal DJ-vel került közelebbi kapcsolatba. A modell tagadja az értesülést, azt állítja kedvese civil, és nem is akar híres lenni, illetve a címlapokra kerülni, ezért tiszteletben tartja kérését, és nem beszél a szerelmükről. A lapnak azonban annyit elárult, hogy hosszú idő után végre ismét boldognak érzi magát.

Az ismeretlen férfi a tenyerén hordozza Györgyit, közelgő születésnapjára például egy egzotikus utazással lepi meg. A lány elmondta, egyelőre még nem élnek együtt, nem korlátozzák egymást és elég szabadságot hagynak a másiknak, ez is az egyik oka, hogy ilyen remekül működik a kapcsolatuk.

A Bors kérdésére csupán annyit mesélt a titokzatos férfiról, hogy üzleti érdekeltségei vannak, komoly egzisztenciával rendelkezik, céltudatos és határozott. Mint mondta, az ellene folyó büntetőeljárás dacára ismét felszabadult, reggelente mosolyogva ébred, és próbálja maga mögött hagyni a múltat.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Keleti Györgyi ellen április elsején emeltek vádat üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja miatt. A Fővárosi Főügyészség szerint hozzásegített magyar nőket a prostitúció gyakorlásához Olaszországban, amiért közvetítői díjat fogadott el. Ügyvédje szerint védence ártatlan.

AJÁNLOTT LINK:

Gazdag üzletember támogatja Keleti Györgyit

(BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik