Szórakozás

Bíróság előtt az exminiszter exmodell lánya

A vád üzletszerű kéjelgés elősegítése.

A Pesti Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött az a per, amelynek vádlottja Sz-né K. Györgyi. A vád üzletszerű kéjelgés elősegítése. Az MTI csak ennyit közölt.

Mint ismert, korábban a magyar és olasz hatóságok is prostitúció elősegítésével vádolták a volt honvédelmi miniszter lányát, a bulvársajtóban csak Keleti Györgyiként emlegetett exmodellt, aki azonban hivatalosan – mint Keleti György vagyonnyilatkozatából is kiderül – Szeteiné Keleti Györgyi.

Keleti Györgyi ellen április elsején emeltek vádat üzletszerű kéjelgés elősegítésének gyanúja miatt. A Fővárosi Főügyészség szerint hozzásegített magyar nőket a prostitúció gyakorlásához Olaszországban, amiért közvetítői díjat fogadott el. Ügyvédje szerint védence ártatlan.

A magyar eljárástól teljesen elkülönül az olasz hatóságoké, amelyek ugyanezen bűncselekmény miatt, vagyis az üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt akarták kihallgatni Keletit gyanúsítottként. Miután Magyarországon már folyik egy eljárás, emiatt a bíróság elutasította a kiadatást.

Az exmodell akár három év börtönt is kaphat, ha elbukja a pert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik