Szórakozás

Catherine Zeta-Jones gyereket akar a haldokló Douglastól

A színészpáros elhatározta, hogy a betegség ellenére harmadik gyermeket vállalnak.

Catherine Zeta-Jones rendületlenül tartja a lelket gégerákkal küzdő férjében, az ágyánál virraszt, sőt megtanult főzni is a kedvéért.

Douglas az amerikai National Enquirer és Globe magazinok szerint haldoklik, és csupán hónapjai lehetnek hátra, ám ő mégsem adja fel a küzdelmet, habár úgy nyilatkozott: élete legnehezebb időszakát éli.

A színész azt mondta a lapnak, hogy régen önző életet élt, csak a pénz és a siker számított. A betegség óta mindent átértékelt. Catherine-nel azóta megváltoztatták az életmódukat.

Felesége szerint azt volt a legnehezebb megszokni, hogy fáradt… Ő, aki a legenergikusabb ember a földön, nagyon aluszékony lett. Mintha a szívét tépték volna ki, olyan rossz érzés volt látni, hogy alig áll a lábán.

Catherine Zeta-Jones a kemoterápiás kezelés előtt megkérte a sztárt, egyezzen bele, hogy lefagyasszák a hímivarsejtjeit, hogy lehessen még gyerekük.

A Star magazinnak egy ismerős úgy nyilatkozott, hogy Catherine azóta könyörög, hogy mihamarabb ültessék be neki. Még akkor is, ha esetleg Michael nem láthatja felnőni… Ragaszkodik ahhoz, hogy lánya, Carys és fia, Dylan mellé legyen egy harmadik gyerekük.

A pár egyébként egy új házat is vásárolt a közelmúltban, ami sokkal csendesebb környéken van, és elhatározták, hogy kivonulnak Hollywoodból, és csak egymásnak, valamint a családjuknak élnek.

AJÁNLOTT LINKEK:

Felesége gyereket akar a haldokló Douglastól (BORSONLINE)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik