Szórakozás

Sebestyén Balázs képtelen megszabadulni őrült zaklatójától

A népszerű műsorvezetőt szinte mindenhova követi a megszállott rajongó, sőt még az is előfordult, hogy a ruháját szagolgatta vagy éppen a kocsiját simogatta.

Sebestyén Balázsnál lassan kezd betelni a pohár. Az X-Faktor és a Class FM reggeli show-jának műsorvezetője évek óta nem tud megszabadulni egyik hölgy rajongójától – írja a Bors.

A történet egészen 2001-re nyúlik vissza, ekkor jelent meg Balázs életében a később rengeteg kellemetlenséget okozó zaklatója. A fiatal lány rendszeresen feltűnt a műsorvezető munkahelyén, gyűrűt és egyéb ajándékokat vitt neki, és az autóját simogatta. Balázs, mint azt a lapnak elmondta, ekkor még semmi rosszat nem sejtett, csupán ártatlan rajongásnak gondolta a lány tetteit, ám amikor arra lépett be egyik nap az öltözőjébe, hogy követője a ruháit szagolgatja és fogdossa, érezte, nagyobb a baj, mint azt korábban hitte.

Balázs évek múltán sem szabadult meg rajongójától. Bár több módon is próbálta jobb belátásra bírni az elvakult lányt, még pénzt is felajánlott neki, az továbbra is csak a műsorvezetőt akarja: órákon keresztül nézni egész közelről.

A műsorvezető a lapnak elárulta, próbálja viccesen felfogni a dolgot, de sokszor megrémül. Csupán abban tud bízni, hogy a lánynak végre megjön az esze, és örökre békén hagyja őt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Követi, szagolgatja Sebestyén Balázs ruháját őrült üldözője (Bors)

Ajánlott videó