Szórakozás

Kitaláció volt a Jolie-átverés?

A fővárosi portás és a világhírű színésznő történetét világszerte kétkedve fogadják.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Angelina Jolie-t a napokban másfél millió forinttal lopta meg egy budapesti portás. A világsztár ugyanis bérleti szerződést kötött a IX. kerületi Tűzoltó utca egyik épületére, mert annyira megtetszett neki a romos ház, hogy mindenképpen itt szerette volna forgatni készülő filmje egyik jelenetét. Jolie csak azt nem tudta, hogy a papírokat nem a tulajdonos, hanem a létesítmény portása írta alá. A kínos eset azonnal bejárta a világsajtot, külföldön azonban kétkedve fogadták a történteket – írja a Stop.hu.

Az internetes portál közzétette azt a beszélgetést, amit az egyik közösségi portálon folytatott a valódi tulajdonos az egyik partnerével:

“Vasárnap este szólt a partnerünk:
– Ti tudtok arról, hogy az épületünkben hétfőtől forgatás lesz?
Mire én: nem, nem tudok semmiről.
Mire ő: OK, találd ki, ki fog ott forgatni?
A sztoriban az a legjobb, hogy a portás kiadta 1 hétre a helyszínt úgy, hogy nekünk nem szólt. Elrakta a helyszínért kapott bérleti díjat. Azt gondolta, hogy úgysem derül ki, hiszen ritkán járunk az épületbe. Nem tudta, hogy ki forgat a helyszínen.”

A post azonban senkinek sem szúrt szemet, pedig több külföldi oldal is használta cikkében a linket. Ennek ellenére egyik jelentős bulvárlap sem kapta fel az ügyet, illetve nem ásott mélyére a dolognak, talán azért sem, mert ők maguk sem hiszik el – véli a Stop.hu.

Ezt a feltételezést erősíti az is, hogy nemcsak az újságok és internetes portálok, de a fórumozók szerint is csak átverésről lehet szó, valamint az a tény, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányságra semmilyen feljelentés nem érkezett az említett ingatlan bérlésére vonatkozóan – ezt már a kapitányság sajtószóvivője mondta a Stop.hu kérdésére.

AJÁNLOTT LINK:

Átverés lehetett a Jolie-átverés – Külföldön szkeptikusak (STOP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik