Szórakozás

Angelina Jolie-t másfél millióval lopta meg egy portás

A férfi a tulajdonos tudta nélkül adta bérbe a Tűzoltó utcai épületet a sztárnak.

Hiába vigyáznak a világsztárra a legprofibb testőrök, a szélhámosoktól még ők sem tudják megvédeni. A napokban ugyanis bérleti szerződést kötött a IX. kerületi Tűzoltó utca egyik épületére, mert annyira megtetszett neki a romos ház, hogy mindenképpen itt szerette volna forgatni készülő filmje egyik jelenetét. Jolie csak azt nem tudta, hogy a papírokat nem a tulajdonos, hanem a létesítmény portása írta alá – számolt be róla a Bors.

Az átverésre végül akkor derült fény, mikor a tulajdonos tudomást szerzett róla, hogy a világsztár hétfőtől náluk forgat. Bár a kapuőrt azóta már kirúgták, a bérleti szerződés ára nem került meg, mert a portás hamar elköltötte azt. Így a lap információi szerint Angelina kénytelen volt másodszor is kifizetni a másfél millió forintot.

„Okos volt: megadta egy másik cég nevét, amely „üzemelteti” az épületet és az amerikaiak azzal szerződtek. Brangelina még nem ismeri a magyar virtust, nem is gondolt arra: az utca embere kiadja neki simán a Parlamentet is…” – írta a Tűzoltó utcai épület tulajdonosa az egyik közösségi oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik