Szórakozás

Meddig bírja még a Megasztár tehetsége?

Társai mindent elkövetnek, hogy megkönnyítsék az asszony életét

Mint arról korábban beszámoltunk, Szíj Melinda egy közösségi portálon kérte a szavazókat, ne voksoljanak rá többet, mert elege van. Döntését azzal indokolta, hogy elege lett a rengeteg őt ért szidalmazó kommentekből, egyszerűen besokallt. A Blikknek korábban úgy nyilatkozott, hogy már csak nyugalomra vágyik, a gyerekeire és arra, hogy hagyják őt békén.

Megasztáros társai ezért most mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék Melinda életét.

„Mi próbáljuk megnyugtatni, amikor szomorú és aggódik a gyerekei miatt. Ez a kiírás szerintem inkább csak annak szólt, hogy a gyerekek hiányoznak neki, nem annak, hogy valóban nem akar itt lenni, hiszen élvezi ezt az egészet” – árulta el a Blikknek Lakatos Yvette.

Kökény Attila már többször is figyelmeztette a győri asszonyt, ne foglalkozzon és ne is olvassa a különböző fórumokat, Melinda ennek ellenére egész nap azt bújja, hogy mit írnak róla a nézők.

„Mindig mondom neki, hogy ne olvassa ezeket, hiszen az számít, hogy sokan szavaznak rá és sokan szeretik. Ehhez képest állandóan a gép előtt lóg és ezeket bújja” – mondta a lapnak Attila, aki egyszerűen tanácstalan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik