Szórakozás

Sean Connery nem jelent meg a bíróságon

A James Bond-filmek sztárját és párját korábbi otthonuk lerombolásával kapcsolatban idézték be egy ingatlanperben.

A 80 éves Connery és felesége levelükben azt írják, hogy “életkoruk és egészségi állapotuk miatt” nem vehetnek részt a tárgyaláson és nem utaznak el a spanyolországi Marbellába Bahama-szigeteki otthonukból.

A tárgyalás bírája most azt fontolgatja, hogy Connery-éket saját házukban hallgatják majd ki, de erről csak később döntenek.

A marbellai bíróság előtt egyébként pénteken riporterek tucatjai gyűltek össze, mert mindenki azt hitte, hogy a Connery-házaspár ott lesz a tárgyaláson.

Az Oscar-díjas filmsztárt idén májusban említette meg egy vizsgálat, amelyet az 1964-ben készült Bond-film alapján Goldfinger-nek neveztek el. Connery még 1999-ben adta el tengerparti luxusvilláját nem messze Marbellától csaknem 9 millió dollárért (1,7 milliárd forint). A Malibu nevű birtokot ledózerolták, majd egy négyemeletes, hetvenkét lakásos luxusapartman-komplexumot építettek fel a helyére 2005-2005-ben, annak ellenére, hogy az előírások szerint csak öt lakást lehetett volna azon a helyen felhúzni.

Májusban a spanyol rendőrség átkutatta annak a cégnek a madridi és marbellai irodáit, amely Connery-ék házának az eladását kezelte.

A skót színészt és francia születésű feleségét október elején idézték be péntekre a marbellai bíróságra, de egyiküket sem vették őrizetbe és még nem is vádolják semmivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik