Szórakozás

Angelina Jolie dührohamot kapott

A színésznőnek szabotálták boszniai forgatását.

A színésznőnek szabotálták boszniai forgatását, ami rettentően felidegesítette a hollywoodi sztárt. Dührohamát megspórolhatta volna, ha elküldi forgatókönyve szinopszisát a bosnyák kulturális miniszternek. Gavrilo Grahovac azonban a megfelelő információ hiányában, visszavonta a sztár forgatási engedélyét Bosznia és Hercegovina területén.

A filmben egy szerelmi történetről van szó; a bosnyák Leila és a szerb Daniel között, akiket a háború szétszakított, majd újra összehozott.

– Ha igaz lenne, amit eddig összehordtak, akkor az annyit jelentene, hogy Angelina beteges és perverz, márpedig nem az – nyilatkozta Feđa Štukan, a filmben szereplő színész. – Tényleg szó sincs erőszakról a filmben – tette hozzá a bennfentes.

A hírek szerint – azzal, hogy elküldte a forgatókönyvet – Jolie-nak jó esélye van, hogy helyrehozza ezt a kis bakit és visszakapja a bosnyák forgatási engedélyét. A bbc.co.uk értesülése szerint Jolie már a múlt héten írt a boszniai női szervezetnek, amelyben megnyugtatta őket filmje felől, és azt kérte, ne ítéljenek azelőtt, mielőtt látták volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik