Szórakozás

Angelina Jolie és Brad Pitt nyilvánosan csókolózott

A Bors fotósa kapta le a sztárokat, amint vadul egymásnak estek.

Jolie új filmjének forgatási helyszínét ugyan hermetikusan elzárták a külvilág elől, mégis sikerült egy óvatlan pillanatban lencsevégre kapni, amint Angelina és Brad egy padon üldögélve, összebújva sütkérezik az őszi napsütésben, és egy hosszú, forró csókot váltott kedvesével.

– Gyönyörű pár, kéz a kézben sétálgattak, az eget kémlelték, elmerülten beszélgettek. Angelina mindenről kikérte Brad véleményét. Számomra nem kétséges, hogy valóban nagyon boldogok és rajongásig szeretik egymást – mondta el egy stábtag a Borsnak.

Brad Pitt nem csak a forgatásokon segít Jolie-nak, a minap például ő vitte óvodába lányait, Zaharát és Shiloht, a többi szülő őszinte megdöbbenésére.

– A kislányomat kísértem oviba. Az előtérben öltöztettem, és épp a váltócipővel küzdöttünk, amikor oldalra nézve megpillantottam Brad Pittet – mesélte az egyik anyuka, aki még mindig a történtek hatása alatt áll. – Ott térdelt, ő is éppen a lányok cipőjét cserélte le. Köpni-nyelni nem tudtam… Észrevette, hogy bámulom, odaintett és köszönt. Egy kicsit fecsegett is velem és az apukákkal: elmondta, hogy nagyon élvezi az itteni életet, és hogy iskolába járó fiai, Maddox és Pax a jövő héttől különórákra járnak majd: hetente kétszer karatézni fognak – mesélte a lapnak a szülő.

A fotókat itt nézheti meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik