Szórakozás

Nem sajnálják a nézők Mónikát

Bár kétgyermekes, egyedülálló anyaként veszítette el a biztos anyagi forrásnak számító munkáját, a nézők nem sírják vissza.

Mint arról korábban beszámoltunk, Mónika pénteken vezeti utoljára a Reggeli című műsort.

A műsorvezető 10 évig vitte sikerrel saját kibeszélő show-ját, ami meghozta neki az országos népszerűséget, az RTL Klub reggeli beszélgetős műsorában azonban nem aratott sikert, több támadás is érte az utóbbi időben. A Mónika Show házigazdáját egyre többen kritizálták megjelenése miatt, valamint azért, mert késései miatt nehezen lehetett együtt dolgozni vele.

A Blikk olvasói egyetértettek a csatorna döntésével, miszerint megválnak a műsorvezetőtől. 87 százalékuk szerint már nagyon unalmas volt a televízió képernyőjén, és hamarabb el kellett volna küldeniük.

A lap által megkérdezett Antalóczy Tímea médiaszociológus szerint a nézők a Mónika Show alapján ítélik meg a műsorvezetőt, hiszen azonosítják a műsorban látottakkal.

„Mivel Mónika nagyon hosszú ideig vezette a show-ját, rendkívül meghatározó az életében. A nézők a műsorral azonosítják. Egyértelmű bélyeg ez neki, amit nagyon nehezen tud levetkőzni. Ő maga egyenlő a műsorral, ezért azok, aki nézték a show-t, Mónikát is szeretik, viszont akik nem, ellenségesek lesznek vele” – árulta el a médiaszociológus.

Ajánlott linkek:

Kegyetlen vélemény Mónikáról (Blikk)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik