Szórakozás

Távozik Mónika az RTL Klubtól

A műsorvezető pénteken vezeti utoljára a Reggeli című műsort.

Mónika 10 évig vitte sikerrel saját kibeszélő show-ját, ami meghozta neki az országos népszerűséget, a reggeli beszélgetős műsorban nem aratott sikert, több támadás is érte az utóbbi időben. Mint arról korábban beszámoltunk, a Mónika Show házigazdáját egyre többen kritizálták megjelenése miatt, valamint azért, mert késései miatt nehezen lehetett együtt dolgozni vele.

Mónikán kívül azonban Hujber Ferenc is távozik a csatornától.

“Leültünk Mónikával és áttekintettük az elmúlt fél évet, és közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy nem folytatjuk tovább a Reggeliben a közös munkát. A mostani döntés természetesen nem zárja ki azt, hogy Mónika a jövőben feltűnjön az RTL Klub képernyőjén. Mónika helyére nem érkezik új női műsorvezető, a Reggeli vezetését két műsorvezető párossal oldjuk meg. Mivel Csonka András és Szujó Zoltán évek óta a csatorna meghatározó arcai és összeszokott párost alkotnak Liluval és Ördög Nórával, úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban ők négyen ébresztik a nézőket. Hujber Ferencnek köszönjük az eddigi munkát és természetesen, ha testhezálló feladatot találunk számára, akkor számítunk rá” – indokolta döntését Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

“Amikor megtudtam, hogy két műsorvezető párosban gondolnak, megerősítette bennem azt a gondolatot, ami már egy ideje foglalkoztatott, hogy más szerepben is kipróbáljam magam. A héten vezetek utoljára műsort, aztán pihenni szeretnék, és még több időt tölteni a gyermekeimmel. Természetesen meghatározó időszak volt az életemben az elmúlt tíz év, jelentős sikereket értem el és életre szóló barátságokat kötöttem. Mindig szívesen fogok visszagondolni erre az időszakra, emlékezetes fejezet zárult le az életemben, de akik ismernek, tudják, hogy már az új kihívásokon gondolkodom” – nyilatkozta Erdélyi Mónika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik