Szórakozás

Gesztesi: a korkülönbség nem számít

A színész a hot! magazinban mesélt Molnár Gyöngyihez fűződő kapcsolatáról.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a József Attila Színház ifjú tehetsége, a 29 éves Molnár Gyöngyi elcsavarta Gesztesi Károly fejét. A 47 éves színész bár sokáig titkolta kapcsolatát, ma már nem tagadja, odavannak egymásért.

“Régóta ismerjük egymást, hiszen jó ideig egy színházban játszottunk. Eleinte csak barátok voltunk, aztán egy vidéki vendégszereplés alkalmával alakult át ez a barátság szerelemmé. Gyöngyi kivételes lány, nemcsak a küllemével fogott meg, hanem az életszeretetével. Hihetetlenül vagány csaj, igazi energiabomba” – nyilatkozta a hot!-nak Gesztesi, aki egyáltalán nem tart a nagy korkülönbségtől.

“Közös döntés volt, hogy megpróbáljuk együtt, egyikőnk sem erőltetett rá a másikra semmit. Ma már a korkülönbség nem számít. Rólam nem állíthatja senki, hogy kizárólag a huszonéveseket részesítem előnyben, mert ez nem igaz” – mondta a színész, aki elárulta, bár még mindig volt élettársával, Nikivel él együtt, semmi nincs közöttük. Sőt, hamarosan az új ház is felépül, így végre különköltözhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik