Szórakozás

Gesztesit átverte egy szélhámos újságíró

Egy munkahelyéről kirúgott rádiós, álsztorijaival félrevezetett napilapokat és magazinokat is. Gesztesi Károlynak a csalódáson kívül még százezrei is ugrottak a csaló miatt.

„Módszere egyszerű: mindenki úgy tudja, hogy a másikkal van nagyon jóban. Hoteleket keresett meg és számukra ajánlott érdekesnek ígérkező esteket. Minden szépen indult: a szállodások látták, hogy érkeznek a neves sztárok, a hírességek tudták, hogy a hotel kedvence a programszervező „újságíró”, ráadásul még egy ingyenes hétvégét is ajánlottak nekik ajándékba. Mi akkor a probléma? Nos, a pénzért értékesített áltörténetek, a becsapott olvasók, az elmaradt rendezvények után is felvett járandóságok, valamint a megtévesztett lapok, vendégek és szállodák” – olvasható Vujity Tvrtko a pokoli.hu című portálon, ahol a televíziós leleplezte az önmagát újságírónak mondó középkorú férfi ténykedését.

Többek között Kiszel Tünde, Gregor Bernadett, Jáksó László és Gesztesi Károly ismerte meg József nevét- írja a Bors.

“Utánanéztem a dolgoknak és megtudtam, hogy előttem Sváby Andrást látta vendégül. Megnéztem az interjút, noha Sváby szinte önmagával beszélgetett, nem tűnt vészesnek, ezért elfogadtam a meghívást. Végül ott hagyott a vidéki szállodában, és velem fizettették ki a jókora számlát. Kétszázezer forintom bánta ezt a történetet. Ma már óvatosabb vagyok, mert azóta többször tapasztaltam, hogy visszaélnek az emberek nevével”- mondta Gesztesi.

A pokoli.hu-n már keményebb szavakkal üzent egykori vendéglátójának: „Meglátom, megcsapom!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik