Szórakozás

Angelina Jolie kérésére szétbombázták a belvárost

Kiégett kocsik, homokzsákok, törmelék mindenütt, szerb nyelvű utcatáblák a főváros VII. kerületében.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a világsztár háborús jeleneteket forgat Budapest belvárosában, nem kis felfordulást okozva ezzel.

A Rózsák terei Szent Erzsébet plébániatemplom környező utcáiban a járókelők valóban egy szétbombázott városban érezhették magukat, és ezt sokan nehezményezték is.

– Nem örülök neki, nem lehet rendesen közlekedni, a boltot is bezárták a sarkon, ráadásul gyönyörű volt ez a templomkert, most pedig szétszedték az egészet! – mondta a Borsnak egy környékbéli asszony.

A közeli iskolában az ablakon kilógva lesték a gyerekek, hátha megpillantják a világsztárt. A színésznő kilenc óra után nem sokkal meg is érkezett, néhány órával később pedig Brad Pitt is csatlakozott élettársához.

– Nem ez az első alkalom, hogy Brad Pitt is eljött vele, órákig marad és nézelődik, csak csodálja Angelinát. Pitt nagyon közvetlen, a stábbal együtt kávézott, mindenkivel beszélget, sétálgat, szimpatikus figura, és nagyon jól néz ki – mondta a bosnyák háborúban játszódó mozi egyik résztvevője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik