Szórakozás

Lindsay Lohant ismét kokainfüggőséggel kezelik

A botrányai miatt elhíresült színésznőt korábban azért engedték ki a rehabról, mert a szakemberek véleménye szerint már tiszta.

“Lindsay fő problémája a kokain. Alaposan kivizsgálták, és kiderült, erős kokainfüggősége van” – mondta egy forrás a Radar Online-nak. Hozzátette: a színésznő jelenleg a leszokás legnehezebb részénél jár, de jól viseli a dolgokat.

A 24 éves színésznővel egy egész csapat szakember foglalkozik a Los Angeles-i Betty Ford klinikán, van saját orvosa, nővére, pszichológusa, tanácsadója, projektvezetője, spirituális tanácsadója, családi tanácsadója, dietetikusa, edzője, addiktológusa.

A csapat a leszokáson túl abban is segít, hogy a színésznő tiszta tudjon maradni.

Lohant július 6-án ítélte 90 napos börtönre és további 90 napos rehabilitációra a bíróság, amiért megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit, egy 2007-es ittas vezetés és droggal kapcsolatos ítélet kapcsán. A színésznőt 13 nap után szabadon engedték, és egy rehabilitációs klinikára szállították. Nem sokkal később azonban kénytelen volt beismerni, hogy megbukott a bíróság által megkövetelt kokainteszten, de végül háromszázezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik