Szórakozás

Havas: Friderikusz tette tönkre Claudiát

A Tanár úr videóblogjában kegyetlen őszinteséggel osztotta meg véleményét a Megasztár zsűritagjáról.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Friderikusz nyolc évvel ezelőtt keményen beszólt Claudiának: „Nagyon nehéz esetnek ítélem őt, aki korunk televíziózásának torzszülöttje” – nyilatkozta egy interjúban 2002. július 14-én, a Mai Nap hasábjain a showman.

Ahogy korábban Friderikusz bírálta Claudiát, úgy most Havas Henrik is átvette a hangnemet: durva szavakkal illette a Megasztár zsűritagját.

„Nem is tudom, hogy mit érez Fridi, amikor reggel belenéz a tükörbe!” – fogalmazta meg egyik megjegyzését a Tanár úr. „A helyzet az, hogy nekem volt alkalmam három évig Claudiával dolgozni, és Claudia elég sokat mesélt arról, hogy Friderikusz a Claudia show-t hogyan készítette producerként. Hogyan üvöltött vele, milyen hülyeségeket beszélt a fülébe, és hát valójában tönkretette Claudiát. Claudia tönkre lett téve, Friderikusz tette tönkre” – meséli Havas Henrik.

A Tanár úr blogjában arról is beszél, hogy Liptainak mellette sikerült elfelejtenie akkori főnöke rossz emlékét, és jött bele a reggeli műsor műfajába.

„Abba ne menjünk bele, hogy amióta nem velem van, mi történt vele. De merem állítani, hogy intelligens, értelmes, kedves, normális nővel dolgozhattam együtt, miután kiheverte a Friderikusz-féle sokkhatást!” – zárta mondandóját Havas Henrik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik