Szórakozás

Michael Douglas haldoklik?

Nem használ a kemoterápiás kezelés a színésznek, aki egyre roszabbul van.

Catherine Zeta-Jones megszakította európai körútját, és sürgősen viszszatért New Yorkba, hogy férje mellett lehessen. A színésznő egyik barátnője szerint Catherine összeomolva, kisírt szemekkel szállt ki a repülőből, a legrosszabbra enged következtetni.

– Rettenetesen aggódunk Michaelért, Catherine teljesen kikészült. Folyton sír, és semmi más nem érdekli, csak hogy a férje mellett lehessen – mondta a News of the Worldnek az egyik barát.

– Michael hamarosan befejezi a nyolchetesre tervezett kemoterápiát, s bár ő maga bízik a gyógyulásban, Catherine-nek úgy tűnik, mást mondtak az orvosok. Alig egy hét telt el azóta, hogy megjelent az interjú, amelyben a Tőzsdecápák sztárja elárulta: egyedül hitvesétől vár segítséget, csak az ő erejében bízik, őbenne látja a gyógyulást.

Douglasnek dió nagyságú daganata van a nyelvtő mellett, amely akadályozza a nyelésben. Biopsziát végeztek, és az megállapította: a tumor négyes stádiumú, tehát előrehaladott, rosszindulatú daganat, amit az elhelyezkedése miatt nem lehet műtéti úton eltávolítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik