Szórakozás

Michael Douglas: nem adhatom fel, a gyerekek még túl kicsik

Felesége tartja a lelket Michael Douglasben, aki úgy érzi, egyedül Catherine Zeta-Jones iránt érzett szerelme segíthet neki kilábalni rákbetegségéből.

Michael Douglas a Live magazinnak adott interjújában elárulta: közös gyermekeik iránt érzett felelőssége is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felvette a harcot a torkában talált rosszindulatú daganattal, és mérhetetlen önfegyelemmel veti alá magát a kemoterápiának.

– Ezen a ponton már nem hiszem, hogy bárki segíthetne rajtam, hiába érzem sok barátom és a rajongók szeretetét, támogatását – mondta Douglas. – Catherine az, akire most támaszkodhatok, és úgy gondolom, ő az, aki megmenthet engem. A legnagyobb álmom teljesült, amikor rátaláltam, és hiába a nagy korkülönbség, érzem, hogy őrá számíthatok, ahogy eddig ő számíthatott rám.

A színész most a gyermekei kedvéért is küzd az életben maradásért.

– Nem adhatom még fel, a gyerekek túl kicsik – mondta Douglas. – Élnem kell, s ráadásul jó erőben, hisz mire a nagyobbik, Dylan betölti a 18-at, én már 75 éves leszek. Az vigasztal, hogy apám és anyám is szép kort értek meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik