Szórakozás

Bajort kitették a Heti Hetesből

A színész legutóbbi nyilatkozata egy depressziós, a halál gondolatával játszó embert tükröz. A Heti Hetesből ezért elküldték a megkeseredett nevettetőt.
Kapcsolódó cikkek

A Tabu tévének egy megfáradt, megkeseredett ember nyilatkozott, aki szinte végig az elmúlásról beszélt, s arról, hogy már csak egy álma maradt: elutazni egy karibi szigetre, és soha többé nem térni vissza.

A Heti Hetes stábja is érzékelte, hogy Bajor nem képes kimászni a gödörből, ezért bizonytalan időre kihagyják a műsorból.

“Úgy látom, hogy pihenésre és segítségre van szüksége, hogy rendbe jöjjön. Imrének rengeteg problémája volt az elmúlt években, amelyek nagyon megviselték. Öt-hat évet öregedett egy év alatt. Sok visszajelzés érkezett a nézőktől, hogy már nem a régi. Úgy vettük észre, elfáradt, de nem a műsorban, hanem az életben. Néhány hét pihenésre szorul, ezért a következő adásban már nem lesz látható” – nyilatkozta a Borsnak Ónodi György, a Heti Hetes producere.

“A legutóbbi felvételen vidáman dolgoztunk együtt, noha láttam rajta, hogy nincs jó passzban. Az a nehéz a szakmánkban, hogy akkor is nevettetni kell, amikor rossz időszakot élünk át. Minél jobb bohóc valaki, annál kevésbé látni rajta, hogy problémái vannak. Lehet, hogy miközben Imre próbálta elrejteni a bajait, annyi összegyűlt neki, amennyit már nem tudott feldolgozni” – mondta lapunknak Hajós András. – Imi az egyik legjobb barátom, rengeteget köszönhetek neki. Ám amióta megnyitotta a vendéglőjét, nagyon sok nehézsége támadt. Amit csak tudok, megteszek azért, hogy talpra álljon.

Nekem fontos, hogy ő üljön velem szemben, remélem, mihamarabb ismét élvezhetjük a társaságát – nyilatkozta szomorúan Farkasházy Tivadar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik