Szórakozás

Bajor Imre készül a halálra

A színészlegenda egyre rosszabbul érzi magát, a Tabu Tv videójában már az utolsó kívánságáról és a halála előtti teendőiről is mesélt.
Kapcsolódó cikkek

– Nem vagyok jól! Ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknősbékát már nehezebb… egyébként semmi probléma sincsen… majd lassan befekszem az elfekvőbe és elleszek! – mondta a színész, akinek sorozatos egészségügyi problémái vannak, kórházban volt és ráadásul nemrég a tetemes adósságai miatt még az éttermét is be kellett zárnia.

– Az utolsó vágyam az, hogy egy fürdőnadrággal és egy papuccsal elmenjek valami karibi szigetre, és hogy soha a büdös életben ne kelljen visszajönnöm! Ezt szeretném a világon a legjobban… – meséli a tabutv.hu riporterének Bajor Imre.

– A színpadon minden előfordulhat. Harminc valahány év után az embernek a cipője beleakad a küszöbbe, átesik mindenen, vagy épp fogalma sincs arról, hogy éppen hol van… Annyi minden történik, amiből valószínűleg lehetne egy könyvet írni, ha én olyan típus lennék, de nem vagyok olyan. Majd talán a halálom előtt egy évvel kezdem el írni a könyvet… ja, hát akkor már el is kéne kezdenem! – mondja keserűen Bajor Imre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik