Szórakozás

Angelina Jolie titokban érkezett hazánkba

Egész nap árva gyerekek között, a Fóti Gyermekvárosban forgatott Angelina Jolie.

A világsztár tegnap kezdett hazánkban dolgozni, miközben gyermekeit a máriaremetei francia iskolába íratta be arra az időszakra, ameddig Magyarországon laknak. Jolie titokban érkezett Magyarországra, hogy leforgassa legújabb filmjét, amelyben rendezőként debütál. Noha a produkció forgatása állítólag három hónapot vesz igénybe, a Francia Intézet kisdiákjai úgy tudják, Pax és Maddox fél évig lesz az iskolatársuk.

– Állítólag már idejárnak, bár mi még nem találkoztunk velük – árulta el az iskola egyik idősebb diákja. – Azt beszélik a suliban, hogy fél évig lesznek itt. A tanáraink felkészítettek bennünket, hogy ne lepődjünk meg, ha meglátjuk őket, és ne rohanjuk le őket. Már most attól félnek, hogy kitudódik valami a gyerekekről. Azt mondták, nem fényképezhetjük le őket és nem is beszélhetünk róluk, még otthon sem – árulta el a neve elhallgatását kérő nebuló. A tanári kar és az intézmény munkatársainak félelme nem véletlen: az állásuk forog kockán, ha bizalmas információt kotyognak ki Angelina Jolie gyerekeiről.

– Jolie a környékre költözött, hogy közel legyen az iskolához. A gyerekei ugyanolyan bánásmódban részesülnek, mint a többek, annyit kértek csak, hogy biztosítsunk nekik nyugalmat és megfelelő körülményeket a tanuláshoz. Többet nem mondhatok, mert köt a titoktartás, a beszéd ugyanis az állásomba is kerülhet – mondta el az iskola egyik munkatársa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik